Smo mojstri za spletna mesta

Poslujte kraljevsko

Odločate se za prenovo ali izdelavo nove spletne strani. Super!
Verjetno pa imate pri izbiri izvajalca kar nekaj vprašanj in pomislekov.

Cena izdelave spletne strani?

Večini je še vedno količina zlatih cekinov odločilna pri izbiri storitve.
Ste podjetnik? Koliko je vredna vaša ura dela? Vprašajte izvajalca koliko ur bo porabil za celoten projekt. In tu je vaša cena.

Kvaliteta izvedbe in storitve?

Dokler ne boste dejansko sodelovali z izvajalcem, ne boste vedeli.
Pridite na kavo (ali še raje pivo) in tudi mi vam lahko sezidamo gradove v oblakih.

Kaj pa potem?

Seveda, obljubimo vam tudi kovača za kobilico in svetleč oklep za viteza.
Za zlate cekine in občasno trepljanje po rami, vam bomo zvesti oproda.

In kaj naj zdaj storim?

Zelo enostavno.
Kliknite tukaj


Naročnikom, velikim in manjšim, ponujamo storitve razvoja spletnih strani, aplikacij, online trgovanjem in online komunikacijo. Z optimizacijo spletnega nastopa pospešujemo prodajo.

Predstavite se na spletu, pokažite svoje izdelke, storitve ali si prenovite spletne strani. Razvijamo sodobne spletne strani s poudarkom na dobri uporabniški izkušnji.

Spletna stran vam omogoča vzpostavitev prvega stika z vašimi strankami. Raziskave kažejo, da je dandanes v več kot 80% prvi stik stranke z podjetjem ravno na spletu. Pustite dober vtis in si ustvarite prodajni kanal, ki bo prispeval k uspešnosti vašega posla.

Vse naše spletne strani imajo v ozadju vključen uredniški sistem, ki vam omogoča preprost in hiter vnos ter urejanje vsebin na straneh. Tako pri ažurnosti vsebin niste odvisni od nikogar. Z urejanjem metapodatkov in optimizacijo vsebin lahko že sami vplivate na uvrstitev strani ob iskanju na iskalnikih. Ob postavitvi strani in prvem vnosu vsebin vam bomo pri tem pomagali tudi mi.

Naj gre za novo postavitev strani ali prenovo spletnih strani, pomagali vam bomo pri optimalni zasnovi strani, oblikovanju vsebin in optimizaciji prodajnih poti.

Kako to delamo?

Glede na vaše potrebe vam najprej svetujemo pri izbiri paketa izgradnje strani. Sledi načrt izgradnje strani z določitvijo vsebinskih modulov na strani in izbiro dodatnih funkcionalnosti: morda potrebujete na strani obrazec za povpraševanje, morda del za registrirane uporabnike, morda ne želite, da vse vsebine vidijo vsi, želite obiskovalce strani obveščati o novostih tudi z e-novicami itd. Možnosti je nešteto, vse strani pa so nadgradljive tudi kasneje, ko to potrebujete. Po oblikovni potrditvi strani gredo te v programsko izgradnjo. Pri prvem vnosu in zasnovi besedil vam pomagamo mi. Posebej smo pozorni na preprostost uporabe strani za obiskovalce in jasno sporočilnost strani. Le tako dobimo spletne strani, ki nam pomagajo pri prodaji.

 Vsebina spletne strani